Monday, 28 May 2012

She is my friends :')

Nurul shafikah & Nurul ain jasmine

K aku rindu dia sangat-2, hmm K nk cerita mcm mne aku boleh kenal dia. Masa 2011 aku sama kelas dgn dia (3arif) mula-2 aku masuk kelas tu dia tgk cara aku dia ckp aku bajet ape lah then dah sembang-2 semua tu kiteorg rapat sampai skrg. Dia ni agk sporitng ah jgk, bnyk mulut, baik. Tapi skrg dia masuk vokasional so tk boleh ah nk mesej contact itupun kalau dia rindu aku or free baru dia call aku. Aku syg hang :'/ Wey ingt tk yg kita pernah gaduh? haha yg pasal kau ah main rampas je buku yg ad kt tgn aku grr lepastu kita tk bertegur agk lame jgk seminggu. haha huh lepastu sebelum kau nk pergi vokey kau call aku sampai menangis ishh kau hantar mesej kt aku suruh belajar rajin-2, jgn nakal dlm kelas. k aku ingt! lepastu kau ckp "mesti kau ad kwn baru kt smksb kan" hmm mne ad , semua kwn lama. Aku harap hubungan kwn tk kn putus walaupun kau jauh ke apa k? janji ^^. hmm belajar rajin-2 k. last iloyoulikeamilliondollarandmoremore 


Ni gambar kau sent kt aku kan? Then suruh simpan K aku simpan :D

Okayy aku akan simpan gambar ni even kau jauh ke ehh lupa nk ckp yg kau comel dohh :* Weeeeeeee jgn lupa aku K you are my special friends :D Dear friends i love youu so much xx


No comments:

Post a Comment