Tuesday, 20 November 2012

"55 TAHUN MERDEKA"

K tajuk di atas tu pasal kemerdekaan rakyat kita dah merdeka selepas dijajah oleh pihak british. Alhamdulillah Negara MALAYSIA aman damai :-) Aku sambut merdeka dekat dataran dan ada buat persembahan. Nk tengok gambar? See......... wait.....



 
Ada lagi banyak gambar :-)

Hehe, saya comel K perasan xD

Heh, nmpk saya gelap disitu ;(

Me candid, ignore bdk belakang tu. Umm masa ni org lain 
yg snap pic tu yg saya senyum je hikhik :-)

Sebelah saya tu org panggil Anis, saya buat muka errr -,-
syg dia :*

Masa ni time rehat, muka dh nmpk hitam :( Err

Saya sedang kibarkan jalur gemilang(bendera malaysia)
aumm penat ah jgk. tettt

Hahaha kelakar je.

Saya dgn Adda, dia baik dia mcm adik saya :*
ilebiuuuu

Merah,biru,kuning ;-)

Hehe, kami ad gigi yg putih xD :-)

Dia senyum nmpk gigi :-D saya senyum biasa :-) hehe

Ini saya masa first pergi, wuhuuu best ah jgk *_*

Um umm :-D

Anisssssss :* Saya yg comel hikhik xD*perasan santan....

Saya mmg comel #Ehh xD hehe sayang awokk :*
Manja-2 pulak aku dgn dia ^_^

Syg bdk ni jgkk. Hehe

Dlm dewan, ad buat raptai :-)

Saya kedudukan B 64 :D

Alahaii nyebok je org belakang tu. Muka saya sedih ><

"KAMI" saya syg adik-2 saya anis and adda :*

More, again. hehe

Adda,saya,anis n makcik belia :-)

Alang,anis,saya
Asl muka alang cemtu?! Nk je bg kaki xD bibir dia baru kene
lestik dgn getah ahaha pdn muka tu ah main lestik-2 lg.

Saya,adda,anis dan Imran. 
Herr IM nyibok je nk ambik gambar jgk T.T

Anis,adda dan saya. Kt atas apetah heh
saya comellllllll, eee pasan xD

Okayy itu sahaja gambar yg saya ada. Harap suka ye :-)
Thnkyou for look my picture. Come again to my blog -__-

Monday, 28 May 2012

Hari belia kat purajaya 2012

Okay hari belia selama 5hari , sepatutnya duduk kt putrajaya 5hari tp baim tu suruh balik so 3hari 2mlm je kt sana so sad. Shit!! huh, best ah jgk pergi sana, tp cm cb je kutip derma mcm pengemis setiap pagi,ptg,mlm. fuhh ingt kiteorg ni apa, grr tahan jelah. Kalau hari pertama buat boleh terima lg ni setiap hari, wtf! heh, Yg best kt sana ad "Tram" ahaha pusing-2 dahtu sewa fixie. k best, nk tengok gambar kiteorg? kjup :D
Hari pertama sampai :) Lepak dgn diorang.
                                 

Haha  xD
Omg my face .haha abaikan

Syafiq,aku,adda n ieyja.

Gambar ni smart. erkkk ohh

Ya'Allah, see my face huh hitam dah. Yelakan dgn pergi PD lepastu pergi Putrajaya perhh. haha k atas tu hari pertama yg ni hari ke-dua pulak. 
ilefyouu


Kawan :D

Mcm artis dok haha xD

O
Dlm gambar ni aku rasa aku comel lah hahahaha xD

Hari ketiga abg baim tu suruh kiteorg balik. Ape lg kiteorg pun balik ah dlm 15 org je yg stay sana. K ni gambar hari ke-tiga pulak
Hari ke-tiga ni je gambar :)


Okay dah balik apa semua dah sampai rumah kiteorg mengadu kt c.ema n c.anuar pasal derma apa bagai. lepastu dah bincang apa semua dah selesai hari isnin dpt elaun. gagaga lepastu hari ke-empat pergi lagi tp pergi dgn c.ema pulak. See picture ^_^


Possing yg belakang suruh snap sama-2 tknk pastu nk nyibok. hahar

Muka penat n tahan panass, huh

Kesian itew jln sorang-2 ;'/ xD

Itew sewa fixie, jgn jeles haha xD




Adik beradik buat muka selenga. haha lewls

Muka aku selenga hahar.

Ieyja ckp smart sbb aku  lipat seluar cmtu. hehe

Dahhh tu je gambar, enjoy yaa :D