Friday, 3 February 2012

Sembang saya :) haha

 Hi, Assalamualaikum :) Hmm Blog aku yg lg satu kene hack.... Sape yg hack tu aku tk maafkan dia So this is new blog :3 Aku tak reti edit blog. haha blog buruk kan? Kisah.... haha Ok nak cerita pasal tahu ni 2012. Tahun ni aku dah besar ehh haha yess aku dah tahu mne kanan mne kiri*Dah tahu lama act. Aku sorang saje yg schl. Abg aku kerja akak aku sambung belajar ! haha ... Bosan wey -,- Tahun ni aku kelas 4ruby sama dgn ana . Ain dgn aton dah tk ada pergi masuk vokey k sedihhh ;']
|ainurfikana| berpecah! now aku dgn ana je tnggl kt schl SMKSB tuu...

No comments:

Post a Comment